Vatan Partisi; "Milletimiz için birlik ve dayanışma zamanı"

Vatan Partisi Kırklareli İl Yönetimi, ilçe örgütlerine gönderdiği ve kamuoyuna açıkladığı bildiri ile “Yaralarımızı birlikte saracağız, zorlukları birlikte aşacağız” mesajını paylaştı.

Vatan Partisi Kırklareli İl Yönetimi, ilçe örgütlerine gönderdiği ve kamuoyuna açıkladığı bildiri ile “Yaralarımızı birlikte saracağız, zorlukları birlikte aşacağız” mesajını paylaştı. Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanı Erdal Demirkan, “Değerli arkadaşlar, Türkiye olarak büyük sınav veriyoruz. Herkes elinden geleni yapıyor. Fakat maalesef bu zor günde bozgunculuk yapanlar da var. Yağma, fırsatçılık, çaresizlik haberlerini sorumsuz gazeteler ve sosyal medya hesapları öne çıkarıyor. Biz ise umudu, birliği, mücadeleyi öne çıkarıyoruz. Karamsar değiliz. Yakınlarından haber bekleyenlerin umuda, sahada savaşan ekiplerin morale, devletin kurumlarının da desteğe ihtiyacı var.” ifadelerini kullandı.
İl Başkanı Demirkan imzalı bildiride ayrıca; Vatan Partisi olarak seferberlik ilan edildiği vurgulanarak “Depremden zarar gören bölgelere gönderilmek ve ilgili kurumlara ulaştırmak üzere ihtiyaç malzemeleri topluyoruz. Deprem bölgelerine yardım için ekipler yolluyoruz. Zorlukları birlikte aşacağız. Yaralarımızı birlikte saracağız” dedi. Bu amaçla Vatan Partisi Genel Merkezince görevlerin tüm örgütlere gönderildiğini ve çalışmalara başlandığını belirten İl Başkanı Demirkan görevleri şöyle sıraladı:
“-Bulunduğumuz her bölgede Kızılay merkezlerine giderek kan verelim. Bütün üyelerimizi kan vermeye sevk edelim. - Resmi kurumların yönlendirmeleri doğrultusunda gönüllü olarak çalışmalarda yer almak üzere hazır olalım. - Kışlık battaniye, kıyafet vb gereçleri ve başkaca yardımları İl Başkanlıklarımızda toplayalım. İl Başkanlarımız örgütlerine bu doğrultuda çağrı yapmalıdır. Ardından şehrimizdeki ilgili kurumlarla (AFAD, Kızılay) görüşerek topladığımız eşyaları teslim edelim. - Evlerinde hasar olan vatandaşlarımızı çevre illerdeki İl Başkanlarımız misafir edeceklerdir. Bu konuda Vatan Partisi Genel Merkezine ve İl Örgütlerine bütün mecralardan başvurabilirsiniz.”
İl ve ilçelerde, Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve AFAD ile görüşerek tüm çalışmalarda yardımcı olabilmek için başvuruda bulunduklarını belirten Erdal Demirkan İl ve ilçelerdeki Vatan Partisi yetkililerinin iletişim bilgilerini kamuoyu ile paylaştı.
Kırklareli : Erdal Demirkan Tlf.:0536 691 00 21
Merkez İlçe ; Hayal Bumin Tlf.: 0532 647 91 65
Lüleburgaz İlçe Şaban Kızıltan Tlf.: 0546 412 24 48
Babaeski İlçe Ekrem Karaca Tlf.: 0541 279 73 92
Kofçaz İlçe Maksut Dönmez Tlf.: 0539 937 50 41
Demirköy İlçe Tuncay Yosul Tlf.: 0546 278 33 67 (Haber Merkezi)