"Vergi borçlarımız tamamen bitti"

Lüleburgazspor Kulüp Başkanı Özgür Kaya, sportif başarıların ardından elde ettiği kazanımlara bir yenisini daha ekledi. Kulüp üzerinde bulunan sigorta borcu gibi sorunların sona erdirildi.

Kulüp Başkanı Özgür Kaya yaptığı açıklamada, "Vergi borçlarımız tamamen bitti. Haciz ve blokeler kaldırıldı. Bugün Vergi Dairemizden aldığımız hiç bir vergi borcu yoktur yazısı şanlı Lüleburgazspor camiamıza hayırlı olsun." sözlerini dile getirdi.

"960 bin tl ödendi"
Kulüp için yüksek meblaların ödendiğini ifade eden Başkan Kaya, "Geçen hafta ödediğimiz 960.000 TL'lik iktisadi teşekküller borçlarından sonra bu günde kulüp Tüzel kişiliğine ait 118.000 TL tutarındaki borçlarımızı ödeyerek 2001 yılından bu yana gelen ve kulübümüzün gelişiminin ve şeffaf muhasebeleşmesinin önünü tıkayan borçlardan tamamen kurtulmuş olduk." şeklinde konuştu.

"Kalan son borç"
Uzun süredir var olan son bir ödemenin kaldığını dile getiren Başkan Kaya, "Şimdi geriye 1986 yılından bu yana gelen ve 2 milyon TL civarı son ve büyük borç kaleminiz olan SGK sigorta borçlarımız kaldı. İnşallah önümüzdeki günlerde onuda ödeyerek borçsuz, tertemiz bir kulüp ve geçmişte sadece şanlı hatıralarıyla anılacak bir Lüleburgazspor'u birlikte yaratacağız." dedi.