Yardımlar aralıksız devam ediyor

Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelere yardımlar aralıksız devam ediyor.
Afet bölgesinde yaşayan halkın ihtiyaçlarına yönelik Kırklareli Valiliği koordinesinde devlet millet birlikteliği ile ilimizden devam eden yardımlar kapsamında afetzedelerin kıyafet ihtiyacının karşılanması amacıyla Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitimi Merkezi ve Olgunlaşma Enstitüsü'nde kursiyerler tarafından dikilen eşofman, tişört ve uyku tulumunun bulunduğu kamyon Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer, İl Milli Eğitim, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Olgunlaşma Enstitüsü Yönetici ve Kursiyerler tarafından 15 Mart 2023 Çarşamba günü Kırklareli Valiliği önünde düzenlenen törenle deprem bölgesine uğurlandı.
Yapılan açıklamada; "Bugün itibari ile ilimizden afetzede halkımızın ihtiyaçlarına yönelik 340 yardım tırını bölgeye ulaştırdık.
Bölgenin ihtiyacına yönelik yardım malzemelerini Valiliğimiz koordinesinde kamu kurum ve hayırseverlerimizin katkıları ile afetzede halkımıza ulaştırmak için aralıksız çalışıyoruz. Yaralarımızı birlik ve beraberlik içerişinde el birliği ile saracağız" dendi. (F.Kurtbayram)