Ahmetbey ve Vize Belediyelerine "Altın Karınca" ödülü

Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından iyi uygulamaların ve projelerin ödüllendirildiği Altın Karınca’nın 1 Kasım 2022’de Hilton İstanbul Bosphorus Hotel’de düzenlenen ödül töreni ile 2022 ödülleri sahiplerini buldu. Düzenlenen ödül töreninde Lüleburgaz’a bağlı Ahmetbey Belde Belediyesi ile Vize İlçe Belediyesi gerçekleştirdikleri altyapı çalışmaları ile ödüle layık görüldük.

200’e yakın belediyenin üyesi olduğu, Marmara Belediyeler Birliği’nin “vatandaşların yaşam kalitesini yükselten iyi uygulamaları ödüllendirdiği” Altın Karınca Ödülleri Töreni’nde, Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesine bağlı Ahmetbey Belde Belediyesi gerçekleştirdiği “Güçlü Altyapı, Yeşil Çevre, Güvenli Gelecek Projesi” ile ödüle layık görüldük.
Ahmetbey Belediyle Başkanı Mustafa Altıntaş aldıkları ödüle ilişkin açıklamasında; “İLBANK tarafından 600 gün sürmesi planlanan altyapı çalışmalarımız, tüm olumsuzluklara ve ekonomik kriz ortamına rağmen, bir yılı gibi rekor bir sürede bitirmiş olmanın, üstyapı yol yapım çalışmalarına başlamanın haklı gururunu, aldığımız bu kıymetli ödül ile taçlandırıyoruz.
Hemşehrilerimize verdiğimiz tüm zahmetleri, hızlı ve kaliteli bir üstyapı, yol yapımı süreci ile telafi etmeye, tüm olumsuzluklara, engellere rağmen karıncalar gibi çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından düzenlenen “2022 Altın Karınca Ödülleri” Hilton İstanbul Bosphorus Hotel’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
10 kategoride 375 proje başvurusunun değerlendirmeye alındığı yarışmada, 39 belediyenin 49 projesi, belediyecilik alanındaki başarılı uygulamaları sebebiyle ödüllendirildi.
Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş’a ödülünü Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş takdim etti.
Ahmetbey Belediyesi’nin yanı sıra Vize Belediyesi’de Kentsel Planlama ve Altyapı Kategorisinde “Tabakhane Deresi Islahı ve Çevre Düzenlemesi Projesi” ile ödül alan bir başka Kırklareli Belediyesi oldu. (H.M.Taner)