Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar

Lüleburgaz Belediyesi’nin 33’üncüsünü gerçekleştirdiği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği yerli ve yabancı binlerce çocuğun coşku ve heyecanına sahne oldu. Hava muhalefetine rağmen çocuklar bayramlarını dolu dolu bir programla kutladı. Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli; “Lüleburgaz çocuk dostu bir kent, 23 Nisan’ı sadece bir günde kutlamıyoruz, bunu uluslararası çocuk şenliği olarak tam 33 yıldır kutluyoruz” dedi.

Lüleburgaz Belediyesi’nin 33 yıldır gönüllülerle, derneklerle, her yaştan gençlerle kutladığı 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, 23 Nisan Salı akşamı gerçekleştirilen final gösterileri ile son buldu. 20 Nisan’da Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan şenlik, hava muhalefetine rağmen coşkulu gösterilere sahne oldu.

20-21 Nisan’da Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi (LYSA) Cahit Irgat Salonu’nda gerçekleştirilen gösteriler 22 Nisan’da Kongre Meydanı’nda devam etti. 23 Nisan’da olumsuz hava koşulları nedeniyle LYSA’da devam eden şenlik final gösterileri ile noktalandı.

33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında LYKA’da Uluslararası Kort Tenisi Şenliği, Uluslararası Satranç Şenliği ile LYFA’da Uluslararası Masa Tenisi Şenliği, U 9 Futbol Şenliği ve Uluslararası Taekwondo Şenliği düzenlendi.

GÖNÜLLÜLERE MADALYALARI VERİLDİ

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, konuşmasının ardından 33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği’ne gönüllü olarak katkı sunan dernek, sivil toplum örgütleri ve gençleri sahneye davet ederek madalyalarını verdi.

33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.