Ekici, Babaeski'de şehit ailesi ve köy ziyaretlerinde bulundu

Kırklareli Valisi Birol Ekici, beraberindeki AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Babaeski Kaymakamı Şenol Levent Elmacıoğlu, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Cemalettin Akyüz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu ve ilgili kurum ve kuruluş yetkilileri ile birlikte Babaeski’de ziyaretlerde bulundu.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Babaeski’de şehit ailesi ve köylerinde bulundu. Vali Birol Ekici, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Babaeski Kaymakamı Şenol Levent Elmacıoğlu, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Cemalettin Akyüz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu ve ilgili kurum ve kuruluş yetkilileri ile birlikte Babaeski’de ilk olarak Şehit Er Hasan Hüseyin Demiral'ın ailesini Sinanlı Köyünde ziyaret ettiler. Şehit ailesi ile sohbet ederek, isteklerini dinlediler. Şehit Er Hasan Hüseyin Demiral'ın ruhuna dualar okuyarak, minnetle yad ettiler.
Vali Ekici beraberindekiler ile birlikte daha sonra Babaeski’ye bağlı Sinanlı ve Düğüncülü Köylerinde vatandaşları ziyaret ettiler. Sinanlı Köy Muhtarı Ali Bulca ve Köy Muhtarı Kazım Kızıltan'dan köyleri hakkında bilgiler aldılar. Sinanlı ve Düğüncülü köy halkı ile sohbet ederek isteklerini dinlediler.
Köy ziyaretleri sonrası Vali Ekici, beraberindekiler ile birlikte Düğüncülü Köy yolunda bakım ve onarım çalışmalarına devam eden İl Özel İdaresine bağlı yol bakım ekiplerine kolaylıklar ve hayırlı çalışmalar diledi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu’nda çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı. (N:Şensöz)