İl Tarıma Teşekkür Belgesi

Kırklareli’nde 2022 yılında 14 demonstrasyon, 7 tarla günü, 276 çiftçi toplantısı, 13 çiftçi kursu, fuar, yarışma, sergi gibi daha birçok faaliyete imza atan Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, başarılı çalışmaları Kırklareli Valiliği’nin de takdirini topladı. Kırklareli Valisi Birol Ekici, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeline “teşekkür belgesi” gönderdi. Teşekkür belgelerini personeline takdim eden İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy, “Üreticilerimize ve üretime destek olmak için çalışmalarına aynı azim ve gayretle devam edecektir. Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli bütün enerjisi ile üreticilerimizin yanında olacaktır” dedi.

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü 2022 yılını başaralı bir şekilde sonlandırdı. 2022 yılında 95 katılımcı ile 2. Tarım Fuarı düzenlenirken Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi Yarışması İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün bir başka gerçekleştirilen organizasyon oldu. Yine toplam 10 bin adet gıda denetimi, toplam 510 milyon TL destek ve hibe, 44 bin kovan dağıtımı, Lider Çocuk Tarım Kampı, Tarım ve İnsan konulu fotoğraf sergisi, Kırsal Kalkınma Projeleri kapsamında toplam 193 adet proje, 14 demonstrasyon, 7 tarla günü, 276 çiftçi toplantısı, 13 çiftçi kursu ve 63 diğer benzeri faaliyet 2022 yılında hayata geçen çalışmalar oldu. Çalışkan ve üreten bir yapı vatandaş kadar idarecilerinde dikkatini çekti. Bu anlamda İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün başarılı çalışmaları Kırklareli Valiliğince de ödüllendirildi. Vali Birol Ekici, personeli teşekkür belgesi ile ödüllendirdi. Personel adına hazırlanan teşekkür belgelerini Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy verdi.
Belge dağıtım töreninde konuşan Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy, “Sayın Valimiz; Birol Ekici tarafından Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzün alın teri akıtan personeli teşekkür belgesine layık görüldü. Teşekkür belgelerini kendilerine takdim ettim. Kırklareli İlimiz Bakanlığımızın hedefleri doğrultusunda; Üreticilerimize ve üretime destek olmak için çalışmalarına aynı azim ve gayretle devam edecektir. Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli bütün enerjisi ile üreticilerimizin yanında olacaktır.
Özverileri çalışmaları nedeniyle bütün İl Müdürlüğümüz personeline, çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kırklareli İlimizi her konuda destekleyen Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vahit Kirişçi ve Sayın Valimiz Birol Ekici’ye, şahsım ve kurumum adına şükranlarımı sunarım” dedi. (H.Murat Taner)