Ilık, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor

Yeniden aynı göreve seçilen Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık'a "hayırlı olsun" ziyaretleri devam ediyor.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’ a ziyaretler sürüyor. Bu kapsamda Ilık'ı ziyaret eden, Halkalı Kağıt Karton San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sevim Saral Kavruk, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Kaya, Genel Müdür Fatma Saral Kaya, Çevre ve Atık Yönetim Şefi Uğur Aydın “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu. Ziyarette; Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Yönetim Kurulu Üyesi Recep Bars, Meclis Üyeleri Mustafa Bilik ile Eyüp Sultan Şenay’da yer aldı.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ziyaretlerinden dolayı Halkalı Kağıt Karton San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sevim Saral Kavruk, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Kaya, Genel Müdür Fatma Saral Kaya, Çevre ve Atık Yönetim Şefi Uğur Aydın’a teşekkür etti.
LÖSEV Kırklareli İl Temsilcisi Seher Erçek’ten,
Ilık’a “Hayırlı olsun” ziyareti
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’ı ziyarete eden LÖSEV Kırklareli İl Temsilcisi Seher Erçek ile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve LÖSEV Kırklareli İl Temsilciliği Üyesi Mustafa Bilik “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, ziyaretlerinden dolayı LÖSEV Kırklareli İl Temsilcisi Seher Erçek ile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve LÖSEV Kırklareli İl Temsilciliği Üyesi Mustafa Bilik’e teşekkür etti.
“2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası” dolayısıyla yapılan etkinlikler ve çalışmalar hakkında bilgiler veren LÖSEV Kırklareli İl Temsilcisi Seher Erçek oda ile yapılacak olan her türlü ortak çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.
Lösemi’nin tedavi edilebilir bir hastalık olduğuna vurgu yapan Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Lösemili Çocuklar Haftası, minicik bedenlerde olan kocaman yüreklerin sevgi ile kucaklaşacağı toplumsal farkındalığın oluşturulacağı bir haftadır. Lösemi tedavi edilebilen bir hastalıktır. Biliyoruz ki bu hastalıklarda en önemli tedavi moraldir. Bu da umutları yeşerten bir olgudur. Mutluluk en önemli ilaçlardan birisidir, onları mutlu ederek ve onlara destek olarak bu hastalığı yenebileceklerini bilmeliyiz. Bizlerde onların morallerini yükseltmek umutlarını yeşertmek için elimizden geleni yapmalıyız. Her şeyden önce bu bizim insani ve vicdani bir görevimizdir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın Lösemi ile mücadelelerinde yanlarındayız” dedi.
Soner Ilık’ı ziyaret eden bir başka isim Kırklareli Haber İmtiyaz Sahibi İrfan Özeklioğlu ile Ali Özeklioğlu da “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu. Ilık ziyaretlerinden dolayı Kırklareli Haber İmtiyaz Sahibi İrfan Özeklioğlu ile Ali Özeklioğlu’na teşekkür etti. (F.Kurtbayram)