Kadın Çiftçilere yönelik bilgi yarışması düzenlenecek

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, kadınlara yönelik bilgi yarışması düzenleneceğini bildirdi. “Kadın Çiftçiler Yarışıyor” adıyla düzenlenecek bilgi yarışmasına başvurular 15 Kasım 2022 tarihine kadar alınacak. Katılmak isteyenler Köy Muhtarlıkları ile İl-İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine başvuracak. Yarışma Gıda, Tarım, Hayvancılık, Arıcılık ve Balıkçılık kategorilerinden oluşuyor. Yarışmaya 18 yaşından büyükler ve en fazla lise mezunları katılabiliyor. 

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, bir duyuru yaparak kadınlara yönelik bilgi yarışması düzenleneceğini duyurdu. “Kadın Çiftçiler Yarışıyor” başlığıyla yapılan duyuruda yarışmaya katılmak isteyen kadın çiftçilerin 15 Kasım 2022 tarihine kadar bulundukları köylerde köy muhtarlıklarına veya İlçe ve İl Tarım ve Orman Müdürlüklerine başvurmaları istendi.
Yarışmanın Gıda, Tarım, Hayvancılık, Arıcılık ve Balıkçılık kategorilerinde düzenleneceği belirtilen duyuruda başvuruda bulunmak için 18 yaşından büyük olmak, tarım ve hayvancılık alanında çalışıyor olmak, eğitim düzeyi en fazla lise mezunu olmak şartları aranıyor. (H.Murat Taner)