Keşan 100. Yılda Zafer Yolu'nda projesiyle ilgili basın açıklaması gerçekleştirildi

Keşan Belediyesi ile Keşan SARDOS (Saros Doğa ve Spor Derneği) işbirliğinde Büyük Taarruz Zaferi’nin 100. yılı dolayısıyla “Keşan 100. Yılda, Zafer Yolunda” projesiyle ilgili olarak 16 Ağustos 2022 Salı günü Keşan Belediyesi’nde basın açıklaması gerçekleştirildi.
Basın açıklaması, Keşan Belediyesi Başkanlık Makamı’nda yapıldı ve saat 15.15’te başladı.
Açıklamada, Keşan Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilecek proje hakkında bilgi veren Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Belediyesi ve SARDOS işbirliğinde farkındalık yaratacak önemli bir projeye imza atıldığını bildirdi.
“Keşan 100. Yılda, Zafer Yolunda” projesi ile SARDOS üyelerinin; Büyük Taarruz Zaferi’nin 100.yılında, 9 gün boyunca pedal çevireceklerini belirten Helvacıoğlu, “Projemiz kapsamında Akşehir Batı Cephesi Karargahı’ndan alınacak Türk Bayrağı’nı 9 Eylül'de İzmir Valiliği’ne teslim edilecek. Proje kapsamında toplamda 650 kilometre mesafe kat edilecek. Tarihi ve milli değerlerimize sahip çıkılması gerektiğinin mesajını veriyoruz. Ben şimdiden; bu anlamlı projede yer alan ekibimize teşekkür ediyorum. Yolları açık olsun…” dedi.
Açıklamada daha sonra SARDOS Başkanı Faruk Eker, “Geçtiğimiz yıllarda 2015 yılında Çanakkale Zaferi’nin 100. yılında Belediyemiz işbirliğinde