Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık'a "Hayırlı olsun" ziyaretleri sürüyor

Kırklareli Ziraat Odası Genel Sekreteri Didem Koyuncu Şimşek ile babası Orhan Koyuncu ile S.S. 250 Sayılı Kırklareli Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Bilgiç, Başkan Vekili Ahmet Azay, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Savan ile Müdür Hakan Gürsü, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’a “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu. 

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’ı ziyaret eden Kırklareli Ziraat Odası Genel Sekreteri Didem Koyuncu Şimşek ile babası Orhan Koyuncu “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ziyaret gerçekleştirerek, iyi dileklerde bulunan Kırklareli Ziraat Odası Genel Sekreteri Didem Koyuncu Şimşek ile babası Orhan Koyuncu’ya teşekkür etti.
Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetimi’nden ziyaret
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrardan seçilen Soner Ilık’ı ziyaret eden S.S. 250 Sayılı Kırklareli Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Bilgiç, Başkan Vekili Ahmet Azay, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Savan ile Müdür Hakan Gürsü “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; S.S. 250 Sayılı Kırklareli Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Bilgiç, Başkan Vekili Ahmet Azay, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Savan ile Müdür Hakan Gürsü’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. (Haber Merkezi)