Kırklareli TSO Yönetimi, hizmet binası inşaat çalışmalarını inceledi

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Oda’nın yeni yapılacak hizmet binasının inşaat çalışmalarını inceledi. Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, “Yeni yapılacak olan binamız tamamlandığı zaman modern bir hizmet binasını ilimize kazandırmış olacağız. Yeni hizmet binamızın şimdiden ilimize ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın (Kırklareli TSO) yeni hizmet binasının inşaat çalışmalarını Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fırat Altıntel, Serkan Keser, Yönetim Kurulu Üyeleri; Nihat Bıyıklı, Ertan Özbek, Ahmet Eroğlu ile Meclis Üyesi Burak Özlek yerinde inceledi.
Çalışmaları inceledikten sonra yeni hizmet binasının yapımı ile ilgili açıklamada bulunan Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık şunları kaydetti:
“Binamız eski olduğundan, hizmet verimliliği ile üye memnuniyetini artırmak amacıyla yeni hizmet binamızın projesini hayata geçirdik. İnşaat çalışmaları vakit kaybetmeden başladı. Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte başlayan çalışmaları yerinde inceledik. Firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Yeni yapılacak olan binamız tamamlandığı zaman modern bir hizmet binasını ilimize kazandırmış olacağız. Yeni hizmet binamızın şimdiden ilimize ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” (F.Kurtbayram)