KTSO Başkanı Ilık'a "hayırlı olsun" ziyaretleri

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ve yönetimine “hayırlı olsun” ziyaretleri
sürüyor. Bu kapsamda Büyük Birlik Partisi Kırklareli İl Yönetimi, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Data Net Bilişim sahibi Mehmet Ali Çetin, IBT Solar Bölge Müdürü Adnan Berke Ilgazoğlu ve Yapı Kredi Bankası Kırklareli Şube Müdürü İskender Yaman KTSO Başkanı Soner Ilık’ı ziyaret etti.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Yönetim Kurulu Üyesi Recep Bars, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kırklareli İl Başkanı Ercan Andaç ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri’ni misafir etti.
Ülkelerin kalkınmasının ve refah düzeyinin artmasının Ticaret ve Sanayi’den geçtiğini bildiklerini ifade eden Büyük Birlik Partisi Kırklareli İl Başkanı Ercan Andaç, Sivil Toplum Kuruluşları’nın öneminin çok büyük olduğunu belirterek, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın da Trakya’da istihdamın artarak, ekonominin canlanması için lokomotif görevi gördüğünü ifade etti. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Büyük Birlik Partisi Kırklareli İl Başkanı Ercan Andaç ile beraberindekileri ağırlamaktan son derece memnun kaldıklarını ifade eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli’deki üretim ve çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.
Çerkezköy Ticaret ve
Sanayi Odası Yönetimi’nden, KTSO Başkanı Soner Ilık’a
“Hayırlı olsun” ziyareti
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’ı ziyaret eden, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan ile Yönetim Kurulu Üyeleri “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu. Ziyarette Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Özlek ile Yönetim Kurulu Üyesi Recep Bars’ta yer aldı.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, oda yönetimi olarak Kırklareli’deki istihdamın arttırılarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
“Fikir ortaklığında ve farklı proje desteklerinde her türlü katkıyı vermeye
hazırız”
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’a teşekkür ederek; “Öncelikli olarak tekrardan yönetime seçilen Soner Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Başkanımız ve Yönetim Kurulu’nun idaresinde ve vizyonunda Kırklareli’de ekonomik canlanmanın artacağına inanıyorum. Kırklareli’nin hem İstanbul’a yakınlığı hem de bunun yanında bakir kalabilme gibi önemli bir özelliği var. İnsanlar artık bakir yer özlemini de fazlasıyla yaşıyorlar. Son zamanlarda yapılan ulaşım imkanlarıyla daha da yakınlaşmış olması ile bunları birleştirdiğimiz zaman kıymetli bir kaynağa sahip olduğunu görüyorum. Kendimize düşen fikir ortaklığında ve farklı proje desteklerinde yanlarında olmak istiyoruz. Bu konuda her türlü katkıyı vermeye hazırız. Kırklareli, Türkiye’nin Avrupa’ya ve Avrupa Birliği’ne açılan iki tane kapısından birisi durumunda bulunuyor. Bu kaynağı kullanarak yapılacak ortak çalışmalar ile marka değerlerimizi daha da güçlendirip, önümüzdeki süreçte Kırklareli çok daha ileri noktalara taşınabilir. Bölgemizi cazibe merkezi haline getirecek olan tüm çalışmaları sürdürmeye ve desteklemeye devam edeceğiz” dedi.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, ziyaretlerinden ve güzel temennilerinden dolayı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan ile Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür etti.
Data Net Bilişim sahibi Çetin’den, KTSO Başkanı Ilık’a “Hayırlı olsun” ziyareti
Data Net Bilişim sahibi Mehmet Ali Çetin, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrardan seçilen Soner Ilık’ı ziyaret ederek “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ziyaretinden dolayı Data Net Bilişim sahibi Mehmet Ali Çetin’e teşekkür etti.
IBT Solar Bölge Müdürü Ilgazoğlu’dan, KTSO Başkanı Ilık’a “Hayırlı olsun” ziyareti
IBT Solar Bölge Müdürü Adnan Berke Ilgazoğlu, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrardan seçilen Soner Ilık’ı ziyaret ederek “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ziyaretinden ve güzel temennilerinden dolayı IBT Solar Bölge Müdürü Adnan Berke Ilgazoğlu’na teşekkür etti.
Yapı Kredi Bankası
Kırklareli Şube Müdürü Yaman’dan, KTSO Başkanı Ilık’a “Hayırlı olsun” ziyareti
Yapı Kredi Bankası Kırklareli Şube Müdürü İskender Yaman, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Yapı Kredi Bankası Kırklareli Şube Müdürü İskender Yaman’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Yapı Kredi Bankası Kırklareli Şube Müdürü İskender Yaman her zaman Kırklareli esnafının yanında olduklarını belirterek, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile her türlü çalışmada birlikte çalışabileceklerini ifade ettiler. (Haber Merkezi)