KTSO Başkanı Ilık, kuruluşunu tamamlayan şirketleri tebrik etti

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, kuruluş başvurularını tamamlayarak şirketleşen Acar Kardeşler İmalat, Gıda, İthalat, İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahibi Vedat Acar ile şirket kuruluşunun başvurularını yapan Aşçıoğlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Tanser Aşçı’ya “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.
“Elini taşın altına koyan her işletmecimiz bizim için çok değerlidir”
Ekonominin canlanması için elini taşın altına koyan her işletmecinin kendileri için çok değerli olduğunu ifade eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık şunları kaydetti:
“Kırklareli’miz de ekonominin canlanarak, halkımızın refahının artmasına katkıda bulunan her işletmecimiz bizim için çok değerlidir. İlimiz merkezinde 25 yıldan bu yana Mantı, Yufka ve Unlu Mamuller alanında bir marka haline gelen Acar Kardeşler’in sahibi Vedat Acar şirketleşme kararı alarak, kuruluş başvurularını yaptı. Tamamlanan başvurular sonucunda “Acar Kardeşler İmalat, Gıda, İthalat, İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi”ni kurdu. Kurduğu şirketin kapsadığı işkolları kapsamında halkımıza değişik alanlarda da hizmet vermeye devam edecek. Yeni şirketinin ilimize ve ülkemize hayırlı hizmetlerin verilmesine vesile olması temenni ediyor, işlerinde bol kazançlar diliyorum.”
“Kırklareli halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz”
Tecrübe ve deneyimlerini değişik alanlarda da Kırklareli halkına aktarmak için şirketleşme kararı aldığını ifade eden Acar Kardeşler İmalat, Gıda, İthalat, İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahibi Vedat Acar; “Acar Kardeşler Mantı, Yufka ve Unlu Mamuller işyerimiz ile Kırklareli merkez ilçede 25 yıldır hizmet vermekteyiz. Bu süre zarfı içerisinde edindiğimiz tecrübe ve deneyimlerimizi yeni kurduğumuz “Acar Kardeşler İmalat, Gıda, İthalat, İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi”miz ile değişik alanlarda Kırklareli halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Şirketleşme çalışmalarımızda gereken her türlü desteği ve yardımı veren Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık başta olmak üzere oda çalışanları ile kuruluş başvurularımızı yapan Aşçıoğlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Tanser Aşçı’ya teşekkür ediyorum” dedi. (N.Şensöz)