KTSO Başkanları "Edirne Tarım,Hayvancılık, Gıda ve Sanayi Fuarı"nı gezdi

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile Trakya Üniversitesi işbirliğinde bu yıl 22’ncisi düzenlenen “Edirne Tarım, Hayvancılık, Gıda ve Sanayi Fuarı”nda açılan stantları gezerek ürünler hakkında yetkililerden bilgiler aldı.
“Bu tür fuarlar yöresel
ürünlerimizin markalaşmasını sağlamak ve ticarileşme
süreçlerini desteklemek
açısından çok önemlidir”
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:
“Bölgemizde faaliyet gösteren üreticilerimiz tarafından üretilen Yöresel Ürünlerimizin markalaşmasını sağlamak ve ticarileşme süreçlerini desteklemek amacıyla gerçekleştirilen bu tür fuarlar hem ülkemiz hem de bölgemiz için çok önem teşkil etmektedir. Bölgemizdeki il ve ilçelerimizin kendine özgü ürünlerinin tanıtıldığı, marka değerinin artması, ürünlerin pazarlanması, ulusal ve uluslararası ölçekte bilinirliğini arttırmada büyük rol oynayan “Edirne Tarım, Hayvancılık, Gıda ve Sanayi Fuarı”nda açılan stantları gezerek yetkililerden ürünler hakkında bilgiler alarak, ilimizin ürünleri hakkında bilgiler verdik.
Yöresel ürünlerimizin tanıtıldığı bu tür fuarlarımız, yöresel zenginliklerimizi buluşturmada çok önemli bir organizasyondur. Kendi bölgelerine özgü ürünlerin tanıtıldığı stantlara gelen ziyaretçilere yöresel ürünlerin tanıtımını gerçekleştiriliyor. Gerçekleşen fuar ile bölgemizin markalaşan ve markalaşma niteliğine sahip ürünler ve en önemli markalar ziyaretçilerine tanıtılıyor. Fuarın organizasyonuna ev sahipliği yapan başta Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile Trakya Üniversitesi olmak üzere tüm emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” (T.Öznur Tamtürk)