Kur'an Kursu İnşaatına Maaşını Bağışladı

Emekli Maaşını Kur'an Kursu İnşaatı için bağışlayan Bekir Eriş, Kırklareli halkını bağış yapmaya davet etti.

İl Müftülüğü tarafından inşaatına başlanmış olan, Pınarhisar yolu Kocahıdır Mahallesi’nde 4-6 yaş ve yetişkin Kur’an Kursu inşaatı devam ediyor. Kur’an Kursu için yapılan bağışlara son olarak Kırklareli’nde yaşayan Emekli Bekir Eriş’in bağışı eklendi. Bir aylık emekli maaşını Türkiye Diyanet Vakfı Kırklareli Şubesine bağışlayan Eriş, Kırklareli halkına bağış yapması için çağrıda bulundu ve Kur’an Kursunun en kısa sürede hizmete açılmasını diledi.

Kırklareli İl Müftüsü ve aynı zamanda TDV Şube Başkanı olan Yusuf Eviş, Bekir Eriş’in yaptığı bağışı kabul ederek makbuzunu teslim etti. İl Müftüsü Yusuf Eviş, bağış için teşekkür ederek herkesi bağış yapmaya davet etti.

Müftü Eviş, “Yakın zamanda inşaatına başlanılan ve en kısa sürede bitirerek hizmete açmayı planladığımız Kur’an Kursumuz için hayırsever Kırklareli halkımızın böylesine güzel bir çalışmaya gerekli destekleri vereceğinden şüphemiz yok. Halkımızın dini, ahlaki ve beşeri alanlardaki eğitimlerine destek verecek olan ve Kırklareli’nde artık son derece zaruri bir ihtiyaç haline gelen Kur’an Kursumuzun en kısa zamanda hizmete açılacağını temenni ediyorum” sözlerini dile getirdi.