Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede Kırklareli'nde incelemelerde bulundu

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede Kırklareli’ni ziyaret etti. Kırklareli ziyaretinin ardından Büyükdere, Vali Birol Ekici, Pınarhisar Kaymakamı Betül Büyükkılıç ve Belediye Başkanı İhsan Talay ile birlikte, Pınarhisar’da kurulması planlanan Pınarhisar Karma Endüstri Bölgesi alanında incelemelerde bulunarak, Pınarhisar Karma Endüstri Bölgesi Projesi hakkında bilgiler aldı. 

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, 11 Eylül 2022 Pazar günü Kırklareli’ni ziyaret ederek, çeşitli incelemelerde bulundu.
Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Vali Birol Ekici ile birlikte Organize Sanayi Bölgelerinin geleceği ve ilimize kazandırılması planlanan Karma Endüstri Bölgelerini değerlendirdiler. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Vali Birol Ekici, Pınarhisar Kaymakamı Betül Büyükkılıç ve Belediye Başkanı İhsan Talay ile birlikte, Pınarhisar’da kurulması planlanan Pınarhisar Karma Endüstri Bölgesi alanında incelemelerde bulunarak, Pınarhisar Karma Endüstri Bölgesi Projesi hakkında bilgiler aldı.
Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Pınarhisar Karma Endüstri Bölgesi alanında yapılan incelemelerin ardından, Pınarhisar Belediye Başkanlığını ziyaret etti.
Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede yaptığı konuşmada, Trakya'nın sanayi alanları bakımından çok önemli bir bölge olduğunu, Kırklareli'nin sanayi kavşağının ortasında bulunduğunu, bölgede çok önemli sanayi tesislerinin faaliyet gösterdiğini belirterek Kırklareli’nin sanayi bakımından da Bakanlığın gözbebeği olan şehirlerinden bir tanesi olduğunu söyledi.
Vali Birol Ekici de sanayi alanlarının daha fazla geliştirilmesi için mücadele verdiklerini söyledi. (N.Şensöz)