Şeker; "30 Ağustos Zafer Bayramımız hepimize kutlu olsun"

Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında; “Esnaf ve sanatkar camiası olarak başta Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile 30 Ağustos Zaferinin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşlarını, tüm şehitleri ve gazileri minnet ve şükranla anıyoruz” dedi.
Şeker şunları kaydetti; “Türk milletinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde verdiği bağımsızlık mücadelesi tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır. 30 Ağustos Zaferi ile sadece vatan toprakları düşmandan kurtarılmamış, milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğü tüm dünyaya duyurulmuştur. Vatan olarak kabul edilen ve ilelebet vatanımız olacak olan bu toprakların işgallerden nasıl kurtarıldığını, zaferlere ulaşmak için Türk halkının kıt imkânlar ve zor şartlarda yaptığı mücadeleleri gelecek kuşaklara aktarmak ve yaşatmak gerekmektedir.
Esnaf ve sanatkar camiası olarak başta Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile 30 Ağustos Zaferinin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşlarını, tüm şehitleri ve gazileri minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun.” (F.Kurtbayram)