SGMD, SGK İl Müdürü Özdil'i ziyaret etti

Sosyal Güvenlik Müşavirleri Derneği,  Kırklareli Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Oğuz Özdil’i makamında ziyaret etti.
Sosyal Güvenlik Müşavirleri Derneği adına Yönetim Kurulu yedek üyesi, Sosyal Güvenlik Müşaviri Fırat Çalışkan’ın gerçekleştirdiği ziyarette Çalışkan, İl Müdürü Oğuz Özdil ve İl Müdür Yardımcısı Mustafa Akcan’a derneğin tanıtımı yaparak faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Dernek olarak Türkiye’deki tüm İl Müdürlükleri’ni ziyaret etmeyi amaçladıklarını söyleyen Çalışkan, Sosyal Güvenlik Müşavirleri Derneği’nin 2008 yılında kurulduğunu merkezlerinin İstanbul’da olduğunu, dernek üyeleri arasında Sosyal Güvenlik Müşavirleri, mali müşavirler dışında, kurumdan emekli çok değerli müfettiş, denetmen toplam 150 üyelerinin bulunduğunu belirtti.
Çalışkan “Derneğimizin amacı, üyelerimizin, mesleki yönlerden hak ve yararlarını korumak, ülkenin sosyal politika ve istihdam alanında bilgi, tecrübe birikimine ve bu alanda yürütülen politikaların geliştirilmesine ve yenilenmesine katkıda bulunmak.
Sosyal güvenlik sistemimiz ve mevzuatımız çerçevesinde, işletmelerin ve işyerlerinin ilgili işlerini düzenlemek ve bu konularda müşavirlik yapmalarına, Sosyal Güvenlik Kurum ve kuruluşlarında iş ve işlemlerini takip edip yürütmelerine, çalışma mevzuatı çerçevesinde işyerleri ve işletmelerin işçi-işveren ilişkilerinin sağlıklı bir yapıda sürdürülebilir şekilde yürütülmesi için müşavirlik ve danışmanlık yapmalarına, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı ile kamu kurum ve kuruluşlarında işletmelerin iş ve işlemlerini takip edip yürütmelerine, yardım ve destek sağlamak. Bir nevi vatandaş ile kurum arasında bir köprü görevi görmek” dedi.
İl Müdürü Özdil, “Rehberlik odaklı ve yenilikçi uygulamalarla vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmet kalitesini sürekli olarak arttırmak hedefi ile iş ve işlemlerimizi yürütmekteyiz”dedi
İl Müdürü Oğuz Özdil ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek Sosyal Güvenlik Müşavirleri Derneği’ne çalışmalarında başarılar diledi. (F.Kurtbayram)