Vali Birol Ekici'ye ziyaretler

Kırklareli Valisi Birol Ekici’ye ziyaretler sürüyor. Vali Ekici bu kapsamda Kırklareli İl Genel Meclisi üyeleri, gazeteciler, iş adamları, eğitimciler ve bürokratları makamında ağırladı.  

Kırklareli Valisi Birol Ekici, 04 Ağustos 2022 Perşembe günü programı kapsamında kendisini ziyarete gelen konuklarını Valilik Makamında kabul etti.
Vali Birol Ekici, kendisini ziyaret gelen; Kırklareli İl Genel Meclisi Aile Çocuk Engelli Komisyonu Başkanı Yeşim Girgin, Başkan Yardımcısı Nilüfer Erol ile üyeler Kamer Tuna ve Volkan Ertan’ı, Köşe Yazarı Rahmi Sağlık, Marmara Havadis Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fatma Atalay ile eski gazeteci Ali Ümit Ülker’i, ilimizde faaliyet gösteren sektörünün öncü firmalarından Köknar Kağıt Karton San. Tic. A.Ş sahibi Yusuf Türkoğlu’nu, Lüleburgaz Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Duygu Sarılgan’ı, TİGEM Lüleburgaz Türkgeldi Tarım İşletmeleri Müdürü Osman İbican’ı, Bursa Keles Eski Belediye Başkanı Ali Türkmen, Keles Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Ahmet Mithat Yıldırım ile Emekli Özel İdare Müdürü Tahir Genç’i ve Araştırmacı Gazeteci Yazar Hasan Terzi'yi Valilik Makamında kabul etti.
Gerçekleşen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Birol Ekici, konukları ile görüşerek, bir süre sohbet etti. (H.Murat Taner)