Vali Ekici konuklarını kabul etti

Kırklareli Valisi Birol Ekici, kendisini ziyarete gelen konuklarını Valilik Makamında kabul etti. Gerçekleşen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ekici, konukları ile görüşerek, bir süre sohbet etti.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ile Kırklareli Roman Derneği Federasyon Başkanı Metin Aygur, Başkan Yardımcıları Mustafa Ovarda, Lüleburgaz AK Romanlar Derneği Başkanı, Mustafa Gövce, Lüleburgaz Müzisyenler Derneği Başkanı Volkan Ümüşoğlu'nu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Cihan Alkan ile beraberinde ilçe yönetimini, BEA TV Genel Yayın Yönetmeni, Dizi ve Sinema Oyuncusu Ramazan Akcan' ı, Kırklareli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bülent Oral ile Birlik Yöneticilerini, Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇ BİR-SEN) Kırklareli Şube Başkanı İbrahim Yasak ile beraberinde sendika şube başkan yardımcılarını Valilik Makamında kabul etti.
Gerçekleşen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ekici, konukları ile görüşerek, bir süre sohbet etti. (H.Murat Taner)