Vali Ekici, Lüleburgaz'da

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Koordinatör Vali olarak görev yaptığı Hatay’ın İskenderun İlçesinin ardından görevini tamamlayarak geri döndüğü Kırklareli’nde ilçe gezilerine devam ediyor. 

Kırklareli Valisi Birol Ekici, İlçe gezileri kapsamında Lüleburgaz’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Vali Ekici Lüleburgaz ilçe programı kapsamında ilk olarak, üstün zekâlı ve özel yetenekli öğrencilerin yetenek ve zekâlarına uygun eğitim aldığı Lüleburgaz Bilim Sanat Merkezini ziyaret etti.
Buradaki ziyaretin ardından Vali Ekici, İlçe Halk Kütüphanesi ziyaret etti. Kütüphane Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikler hakkında bilgiler aldı. Ardından Toprak Mahsulleri Lojmanlarında misafir edilen depremzede aileleri ile Ahmetbey Belediyesinde misafir edilen depremzede aileyi ziyaret ederek, “geçmiş olsun” dileklerini iletti.
Vali Ekici, Kızılay Deposunu da gezerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Vali Ekici’nin Lüleburgaz programı Lüleburgaz Büyükkarıştıran Organize Sanayi Bölgesine yapılan ziyaret ile sona erdi. Vali Ekiciye ziyaretlerinde Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ve ilgili kurum kuruluş yetkilileri de eşlik etti. (Haber Merkezi)