Vali Ekici, Vize'de ziyaretlerde bulundu

Kırklareli Valisi Birol Ekici, ilçe gezileri kapsamında Kırklareli’nin Vize İlçesi ile beldelerinde kamu kurumları ile vatandaşları ziyaret etti ve incelemelerde bulundu.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, 17 Ocak 2023 Salı günü Kırklareli’nin Vize İlçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Vali Ekici, Vize İlçe gezisi kapsamında ilk olarak şehit Emrah Erdem'in ailesini ikametlerinde ziyaret etti. Şehid Erdem’i rahmetle yad ederek, ailenin isteklerini dinledi.
Şehit ailesi ziyaretinin ardından Vali Ekici, Kıbrıs Gazisi Biyamil Hozman ve ailesini ikametlerinde ziyaret etti. Gazi ve ailesi ile sohbet ederek, isteklerini dinledi.
Vali Ekici, şehit ailesi ve gazi ziyaretlerinin ardından programına Vize Sosyal Dayanışma Merkezi ile devam etti. Vize SODAM'ı ziyaret ederek, kursiyerler ve kreşte bulunan minikler ile bir araya geldi. Merkezdeki kurslar ile sosyal ve ekonomik olarak gelişen kursiyerlerin yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Vize İlçe programı kapsamında Vali Ekici, Mahalle Muhtarları ile de bir araya geldi. İlçe merkezindeki mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, mahalleleri hakkında bilgiler aldı. Mahallerde devlet tarafından devam eden ve planlanan çalışmaları değerlendirerek, isteklerini dinledi.
Vali Ekici, daha sonra yoğun kimlik ve pasaport talebi nedeniyle hafta içi ek mesaisine devam eden Vize İlçe Nüfus Müdürlüğünü ziyaret etti. Mesailerine devam eden görevlilere kolaylıklar dileyerek, çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgiler aldı. Hizmet alan vatandaşlar ile sohbet ederek, memnuniyet analizinde bulundu.
Vali Ekici, “Devletimiz her daim yanınızda” diyerek; Vize İlçesinde de hane ziyaretlerine devam etti. Hane ziyaretleri kapsamında İlçede ikamet eden Yakupoğlu ailesi ile bir araya geldi. Aile ile sohbet ederek, isteklerini dinledi. Gerçekleşen ziyarette hane sahibi Zahide Yakupoğlu’na sağlıklı ve uzun ömürler diledi.
Ekici, Vize İlçe merkezindeki programına, İlçede sektörel faaliyetleri ile ekonomi ve istihdama katkıda bulunan Nova Plastik firmasını ziyaret ederek devam etti. Firmanın üretim tesislerini gezerek, yetkililerden faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Firma yetkililerine hayırlı ve bereketli kazançlar, çalışanlarına kolaylıklar diledi.
Vize ilçe merkezinde gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Vali Ekici, Kıyıköy Belediye eski Başkanı Ahmet Bora'ya merhum babası İlyas Sami Bora’nın vefatı sebebiyle Kıyıköy Beldesindeki ikametinde taziye ziyaretinde bulundu.
Ekici, taziye ziyaretinin ardından Kıyıköy Beldesinde vatandaşlarla bir araya gelerek isteklerini dinledi.
Kıyıköy Beldesinde gerçekleştirdiği ziyaretler sonrasında Vize programı kapsamında son olarak Kömürköy Köyüne geçen Vali Ekici, Köy Muhtarı Rami Dor'u Muhtarlık binasında ziyaret ederek, köy hakkında bilgiler aldı. Köy halkı ile bir araya gelerek, köyün gelişimi için devlet tarafından devam eden ve planlanan projeleri değerlendirdi. Halkın isteklerini dinledi.
Vali Ekici’nin Vize İlçesi ziyaret programında Vize Kaymakamı Sedat Özdemir ile ilgili kurum ve kuruluş yetkilileri de hazır bulundular. (Haber Merkezi)