"Vize'nin Minik Şairleri" Okurlarıyla Buluşuyor

Vize Atatürk Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan "Vize'nin Şairleri” kitabının üçüncüsü çıktı. Öğrenciler kitabın tanıtımı kapsamında Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun'u makamında ziyaret etti.

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, öğrencilerin kendilerine güvenlerini artırmak, sorumluluk alma ve topluluk karşısında kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmeye yönelik etkinlikler kapsamında yazdıkları şiirleri bir kitapta toplama fikri ilk olarak 2022 yılında ortaya çıktı. Vize’nin Şairleri adı verilen proje kapsamında ilk kitap basıldı ve minik şairlerin okurlarıyla buluştuğu imza günü düzenlendi. Öğretmen, öğrenci ve velilerden alınan olumlu dönütler sonucunda Vize’nin Şairleri projesinin çok yıllık bir projeye dönüştürülmesi kararı alındı.

Serinin 3. kitabı yayımlandı

Proje kapsamında 2023’te ikinci kitap, bu yıl da üçüncü kitap olan Vize'nin Şairleri-3’ün baskısı tamamlandı. Minik şairler, İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun'u makamında ziyaret ederek baskısı tamamlanan kitaplarını sundu.

Öğrencilerin duygularını, düşüncelerini ve hayallerini yazıya döktüğü "Vize'nin Şairleri 3", okurlarına kendi bakış açılarıyla dünyayı sunuyor. Kitabın yayınlanmasıyla birlikte Vizeli genç şairler, edebiyat dünyasına renk katmaya devam ediyor.