"Yaralarımızı Hep Birlikte Saracağız"

Kırklareli Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinesinde ilk etapta deprem bölgesindeki görev yerlerine ulaşan 50 araç ve ekipman ile 165 personelden oluşan arama kurtarma ekiplerinin ara vermeden çalışmalarına devam ettiğini açıkladı.

Kırklareli Valiliği “Yaralarımızı Birlikte Saracağız” başlığıyla yaptığı paylaşımla Kırklareli’nden deprem bölgesine gönderilen personel ve teçhizatın bölgeye ulaştığı ve çalışmalarını sürdürdüğü açıklandı.
Yapılan açıklamada, “Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde, 6 Şubat 2023 Pazartesi günü saat 04.17’de 7,7 büyüklüğünde; Elbistan ilçesinde ise saat 13.24'de 7,6 büyüklüğünde birer deprem meydana gelmiştir. Depremler, Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Kilis ve Adana başta olmak üzere çevre illerde şiddetli olarak hissedilmiştir.
10 ilimizi etkileyen depremin ardından, yaraları sarmak ve arama kurtarma faaliyetlerine katılmak üzere ilimizden ekipler bölgeye gönderilmiştir.
Valiliğimiz İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinesinde ilk etapta görev yerlerine ulaşan 50 araç/ekipman ve 165 personelden oluşan arama kurtarma ekipleri ara vermeden çalışmalarına devam ediyor. Arama kurtarma çalışmalarındaki tüm ekiplerimize kolaylıklar dileriz. Dualarımız sizinle” denildi. (Haber Merkezi)