Yaz Kur'an Kursu Öğrencileri Arası Dini Bilgi Yarışması yapıldı

Kırklareli Müftülüğünce düzenlenen yaz Kur’an kurslarına devam eden öğrenciler arasında Yaz Kur’an Kursu Öğrencileri Arası Dini Bilgi Yarışması yapıldı. Düzenlenen Yaz Kur’an Kursu Öğrencileri arası "Merkez İlçe Dini Bilgiler Yarışması"ında dereceye girenler belli oldu.

Yaz Kur’an Kursu Öğrencileri arası "Merkez İlçe Dini Bilgiler Yarışması"ında dereceye girenler belli oldu. Kırklareli Merkez Kursları Dini Bilgiler Yarışmasında birinci olanlar İlçe Birinciliği için ter döktü.
Kırklareli İl Müftülüğü Toplantı Salonunda yapılan yarışma sonucunda; Sungurbey Kur’an Kursundan Hazal Şahin birinci, Ulu Cami Kur'an Kursundan Sude Mina Ceylan ikinci ve Karacaibrahim Mahalle Cami Kur'an Kursundan İrem Sera Eryılmaz üçüncü oldu.
İl Müftüsü Yusuf Eviş, “Yaz Kur’an Kursu öğrencileri arasında motivasyonu artırmak, bilgileri tekrar etmek için yaptığımız yarışmaya katılım sağlayan tüm öğrencilerimize, bu öğrencilere rehberlik eden Kurs Öğreticisi Hocalarımız ve Müftülüğümüz çalışanlarına, özellikle de göz aydınlığı yavrularının her daim destekçisi olan velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi. (E.Yıldırım)