"Yılın son günü de geride bıraktığımız 364 gün gibi iş dolu, verimli, bereketli!"

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, 2022 yılının son haftasında da yol yapım ve kilitli parke taşı döşeme işlerini sürdürdüklerini, 2023 yılında da aynı şekilde çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, “Bu hafta Karşıyaka Mahallemizde okulumuzun ve camimizin Fatih Caddesine bağlantısı olan yolların yapımını gerçekleştirerek, devamında Gündoğu Mahallemizin Atatürk Caddesi’ne çıkan yollarında kilitli parke yol yapım çalışmalarına devam ediyoruz.
Yılın son haftası bir de yeni yarı kapalı otobüs bekleme durağı montajı gerçekleştirdik. Cumhuriyet meydanında minibüs ve servis aracı bekleyen vatandaşlarımızın kullanımına uygunluğuna göre beldemizin farklı noktalarında da buna benzer bekleme durakları montajları gerçekleştireceğiz. Katkıları için DAMTEKS Tekstil işletmemize teşekkür ediyorum.
2023 yılının ilk günleriyle birlikte, altyapı ve doğalgaz hatları tamamlanmış tüm yollarımızda üstyapı, yol yapımı çalışmaları, doğalgaz hatları tamamlanmayan sokaklarımızda da doğalgaz hattı yapımı ve devamında yeni yol yapımı çalışmalarımızı, bir gün bile ara vermeden devam ettireceğiz” dedi. (H.Murat Taner)